Welcome, Guest

• Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Molim sve kolege i zainteresovane članove koji žele da prisustvuju osnivanju udruženja da se prijave na forum, radi pronalaženja odgovarajuće lokacije...

Datum održavanja će biti objavljen čim se pribave, tj. pripreme svi potrebni papiri, a to će biti za dan-dva.

Oni koji ne mogu da prisustvuju, moći će da "skinu" potrebne formulare sa sajta(pristupnicu) i da pošalju poštom, kako bi i njihovo članstvo postalo punovažno.

Igor TeamNET

Odg: Datum osnivanja 8 years ago #30

• mharis
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
predlog osnivacke skupstine zgrada PKV Privredne komore Vojvodine mogu da kontaktiram ljude iz nje i da napravimo u njihovim prostorijama osnivacku skupstinu i tu odredimo statut, pravilnik osnovacku skupstinu i naravno izaberemo radno tele i sekretara
Haris Mehmedovic
Ja sam inace clan slicnog odbora PKV za Fizicko Tehnicko obezbedjenje i alarmne sisteme i jedan od prvih provajdera koja je forsirala ratel da se ISPovi registruju i dobiju dozvole , prvi za transport mrezu i interkonekciju naravno to njima nepase kilave nas odugovlace glume da smo mi konkurencija a u stvari stite drzavne interese telekoma i dr...da nepoverujes , ja i gospodja iz Veratneta skakali smo zadnji put na sednici ratela dva metra od zemlje za dozvole za interkonekciju kada su konacno to prelomili i razvukli a ovo sa taksam je sramno radje cu kupiti dva stana iznamljivati ih i ziveti od toga nego dati RATELu a on nama nista !

Odg: Datum osnivanja 8 years ago #55

• jdejansb
  • Posts: 20
Sokobanja
Prisustvovao bih rado, ali se plašim da će Novi Sad biti malo daleko ... ali se svakako možemo organizovati da dođemo grupno - exe, ninet, medianis, ..., aleksinac, ...

Pozdrav,
Dejan, SokoWireless

Odg: Datum osnivanja 8 years ago #56

• zoki
  • Posts: 25
  • Karma: 0
Ma ne bojim se ja juznu prugu...organizovacete se vi vec nekako,a i da vidite malo Novi Sad,sta bi vam falilo
Za ovakvu stvar i do Kine vredi otici.

Odg: Datum osnivanja 8 years ago #58

• jdejansb
  • Posts: 20
zoki napisao/la:
Za ovakvu stvar i do Kine vredi otici.

Daleko od toga da ne bih došao - pre svega što tu ima(m) neke rodbine koju bi trebalo posetiti, a i dosta mi je da se za sve ide u Beograd

Dejan

Odg: Datum osnivanja 8 years ago #61

Poštovane kolege,

Nema razloga da više odlažemo osnivačku skupštinu, ima više nego dovoljno budućih članova, a treba i brzo delovati.

Pozivam sve da istu organizujemo u sredu 20.januara, i da vreme bude 18h, taman dok svi završe svoje poslovne, tekuće obaveze, a da mesto odredimo u toku dana.

Moze biti zgrada PKV, neka kolega Haris proveri da li može, a ja ću proveriti za jednu drugu lokaciju.

Ako neko ima bolji i konkretniji predlog neka slobodno iznese isti.

Predlog statuta možete naći u odeljku dokumentacija...

Srdačan pozdrav svima i do skorog viđenja...

Igor Stefanović
ISP TeamNET