Welcome, Guest

TOPIC: Obaveštenje za agencije

Obaveštenje za agencije 8 years, 9 months ago #196

Poštovani,

Pozivamo Vas da u petak, 22. januara, u 13.00, u prostorijama Sindikata prosvetnih radnika Vojvodine u Apolo centru, Trg slobode 3, prisustvujete našoj konferenciji za novinare gde ćemo Vas obavestiti o našim daljim postupcima u vezi sa odlukom Republičke agencije za telekomunikacije.

Nakon osnivačke skupštine Udruženja internet servis provajdera Srbije, koja će biti održana sutra u 11.00 biće poznati naši dalji koraci kao i osobe koje će zastupati naše interese u daljem periodu.

Da podsetimo, mi se ne slažemo sa odlukom Ratel-a da po svakoj baznoj stanici plaćamo iznos koji su predložili (prvobitno 50.000 dinara) jer nijedan od malih provajdera nije u mogućnosti da to plati, a prema zakonima skoro svih evropskih i svetskih država to područje NIJE licencirano i za njegovo korišćenje se ne plaća zakup.

Nadamo se da ćete nam izaći u susret i podržati naše napore da opstanemo.

S poštovanjem,

Udruženje Interenet Provajdera Srbije